Dag 4

Hvorfor gør du egentlig det her?

Dét spørgsmål har jeg spurgt mig selv om hver dag i den her uge! Hvorfor er det at jeg vil sige nej til alle de lækre ting i form af jordbær, slik, is, boblende vin, ja alt det man normalt ser som forkælelse.

Det er ganske enkelt, jeg bliver nød til at se hvad jeg kan få min krop til! Jeg har altid fået afvide at jeg aldrig bliver tynd! – Lige pt vil jeg heller ikke være det, jeg vil have det fedt væk fra kroppen, som på ingen måde gavner mig! og så vil jeg være STÆRK! Jeg kan godt tage 100 kg i benpres, men min arme har ikke lavet meget styrke træning udover at løfte zeroen op til munden og tilbage igen. Jeg drikker stadig zero, men jeg løfter også langt tungere end bare 0.25 kg.

Og så er det gået op for mig hvor meget slik, godter og andet jeg har kylet ind i munden det sidste lange stykke tid! Der er HVER dag serveret enten, slik, kage, wienerbrød eller andet på kontoret. Så er det jo klart at jeg ikke har kunne se en ændring på vægten.. Det er ændret nu, og jeg har IKKE spist noget af det der har været serveret på kontoret i løbet af ugen! Det er jeg faktisk lidt stolt af!

Hvad med dig? Hvorfor er du gået igang med at ændre din livsstil og din kost?

20140705-105242-39162229.jpg

2

  • Eva

    Velkommen som blogger forresten 🙂

    Sukkertrangen forsvinder efter 1-2 uger og så begynder man selv at kunne vælge hvad man vil besudle sin krop med OG nyde dem mere.
    Jeg bliver heller aldrig tynd, men har valgt ikke at blive kæmpe tyk!
    Noget der har hjulpet mig MEGET er at spise en god portion salat inden man går ombord i den normale aftensmad. Så er man næsten mættet, men bliver ikke snydt for det der smager godt….Det synes hjernen er en helt fin deal….
    Og et andet hjerne-trick er dette: Lad være med at sige til dig selv: Jeg må ikke spise slik. Sig i stedet: Jeg må godt spise jordbær. Det er videnskabeligt bevist at hjernen ikke hører “ikke”. Den hører “Spise+slik” eller “Spise+jordbær” og reagerer ud fra det…..
    God fornøjelse med det hele, for når du har omvendt din krop og hjerne ER det en fornøjelse 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • MariaB

      Hej Eva, tak for den første kommentar på bloggen! 🙂

      Synes faktisk ikke sukkertrangen har været så overvældende, problemet er når det er der!! Og det kommer mere på arbejde, end det gør herhjemme. Vi har det faktisk stort set ikke herhjemme. Jeg spiser sundt, så det er ikke fordi jeg er sulten, får 300 g grøntsager/salat til hvert måltid, så det fylder en hel del! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 4